Onder ondernemers in Nederland is er steeds grotere tendens naar Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Scouting AdR is een maatschappelijke organisatie die gericht een brug wil slaan met het bedrijfsleven. Misschien een brug met jouw bedrijf? We zijn ervan overtuigd dat samenwerking voor beide partijen van meerwaarde is. Onze organisatie zet zich in om samen te kijken naar de mogelijkheden van sponsoring op het gebied van MBO. Deze samenwerking kan op verschillende gebieden en via verschillende concrete middelen tot stand komen.

Website. We kunnen een bedrijfsnaam of -logo, vergezeld van een beknopte profielomschrijving op onze website vermelden.

Sponsorbord. We kunnen een bedrijfsnaam of -logo op ons sponsorbord vermelden.

Nieuwsbrief. Gedurende het sleepbootproject zullen we maandelijks een nieuwsbrief versturen. De nieuwsbrief word verstuurd aan leden, ouders, donateurs en andere geïnteresseerden. We kunnen een bedrijfsnaam of -logo in de nieuwsbrief vermelden.

Social Media. We kunnen uw bedrijf onder de aandacht brengen met een artikel via onze sociale netwerksites Twitter en Facebook.

Bouw mee!

Graag bekijken we samen hoe we onze samenwerking vorm kunnen geven. We staan open voor suggesties en ideeën. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.